Печінка 12



Кухня: Білоруська кухня
Тип: Закуски холодні різні

Печінка 12


Інгредієнти:
печінка - 250 г
шпик - 60 г
цибуля ріпчаста - 60 г
масло рослинне - 40 г
моркву, корінь петрушки і селери - 50 г
перець мелений
сіль

Рецепт:
Печінка наріжте широкими скибочками завтовшки 1,5 см, відбийте до 0,5 см і зверху покладіть тонкий шматочок шпику, на нього - шар пасеровані в половині норми масла ріпчастої цибулі, посоліть, поперчіть. Поверніть рулетом, перев'яжіть ниткою і обсмажте в киплячому маслі 1-2 хвилини до рум'яної скоринки.

Обсмажену печінку згасите в невеликій кількості бульйону з додаванням коріння. Охолодіть в бульйоні. Подайте, нарізавши тонкими скибочками.

Приємного апетиту.
Ви будете першим хто оцінить цей рецепт.
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Паштет з яловичої печінки
Рулетики з печінкою
Паштет з печінки
Печінка 4
Торт з печінкового паштету
Паштет з печінки
Печінка 8
Паштет з печінки 2
Печінка 16
Печінка 20
Печінка 25
Печінка 31
Печінка 34
Печінка 38
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: