Печінка 38



Кухня: Французька кухня
Тип: Страви з м'яса і субпродуктів

Печінка 38


Інгредієнти:
печінка яловича - 700 г
шпик - 500 г
цибуля ріпчаста - 200 г
масло рослинне - 150 г
часник - 1 головка
масло топлене - 100 г
морква - 100 г
корінь петрушки - 100 г
цибуля ріпчаста - 150 г

Рецепт:

1. Печінка наріжте пластинами завтовшки 0,5 см. На них покладіть тонкі скибочки шпику, потім пасеровану цибулю, подрібнений часник. Поверніть рулетами. Перев'яжіть рулети шпагатом.

2. Рулети обсмажити на маслі. Коли вони зарум'яняться, влийте трохи бульйону, додайте цибулю, петрушку, моркву і тушкуйте до готовності.

3. Готові рулети гарніруйте відварною або смаженою картоплею.

Приємного апетиту.
Ви будете першим хто оцінить цей рецепт.
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Рулетики з печінкою
Печінка 4
Паштет з птиці або дичини в тесті
Печінка 5
Паштет з печінки
Паштет в тесті
Печінка 9
Печінка 13
Печінка 17
Печінка 20
Печінка 21
Печінка 26
Печінка 31
Печінка 35
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: