Печінковий паштет



Тип: Закуски холодні різні

Печінковий паштет


Інгредієнти:
печінка яловича - 60 г
цибуля ріпчаста - 10 г
морква - 10 г
масло вершкове - 10 г
молоко - 20 мл
сіль - 1 г

Рецепт:
Печінка нарізати шматочками, припустити з цибулею та морквою до готовності, охолодити, пропустити через м'ясорубку, посолити, з'єднати з розм'якшеним маслом і молоком, збити. З отриманої маси сформувати рулет і охолодити. При подачі розрізати паштет на порції.

Вихід: 55 р.

Білки - 11,3 г, жири - 10,7 г, вуглеводи - 2,5 г.

Калорійність - 152,0 ккал.

Приємного апетиту.
Ви будете першим хто оцінить цей рецепт.
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Паштет з яловичої печінки
Святковий печінковий рулет
Піца з печінкою і капустою
Яйця фаршировані печінкою
Суп - пюре з печінки
Паштет з печінки 2
Печінковий паштет 2
Суп - пюре з печінки 2
Торт печінковий 2
Печінка 16
Яйця фаршировані паштетом
Лазанья
Торт з печінки 2
Млинці "Маків цвіт"
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: