Пиріг грушевий



Тип: Солодкі пироги, паски

Пиріг грушевий


Інгредієнти:
борошно пшеничне - 600 г
масло вершкове - 300 г
цукрова пудра - 150 г і 2 ст. ложки
яйце - 1 шт.
яєчний жовток - 2 шт.
груші - 2 кг
цукор - 100 г
родзинки - 125 г
мигдаль мелений - 200 г
ром - 1 ст. ложка
кориця - на кінчику ножа

Рецепт:
З борошна, збитого масла, 150 г цукрової пудри, яйця і 1 яєчного жовтка замісити тісто, витримаєте його на холоді 1:00.

Для начинки 1 стакан води закип'ятіть з цукром, покладіть очищені і нарізані скибочками груші, припускає 10 хвилин, потім охолодіть. Додайте родзинки, корицю, мигдаль, ром.

2 / 3 розкотив тесту укладіть в вистеленную пергаментом форму, зверху розкладіть груші. Залишилося тісто фігурно наріжте і накрийте їм пиріг.

Змастіть тісто збитим з 2 столовими ложками води жовтком і випікайте 50 хвилин при 190 ° С. Готовий пиріг остудіть у формі, викладіть на блюдо і посипте 2 ст. ложками цукрової пудри.

Приємного апетиту.
Ви будете першим хто оцінить цей рецепт.
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Крендель з мигдалем
Грушевий пиріг 2
Мигдальне печиво 2
Торт " Рожеві хмари"
Грушева плетінка
Кокосове тістечко
Торт "З днем ​​народження"
Торт "Срібне весілля" 12
Імператорський омлет
Ананас з безе
Яблука 13
Англійська пасхальний кекс
Яблука 19
Маковий рулет 2
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: