Пиріг листковий з еремчеком і родзинками



Тип: Солодкі пироги, паски

Пиріг листковий з еремчеком і родзинками


Інгредієнти:
борошно пшеничне - 220 г
масло вершкове - 90 г
яйце - 1/2 шт.
вода - 90 г
* еремчек - 650 г
родзинки - 4 ст. ложки
пудра цукрова - 1 ст. ложка
кислота лимонна - 1 щіпка
сіль

Рецепт:
У холодній кип'яченій воді розчиніть лимонну кислоту, сіль, додайте яйце, борошно і замісити однорідне тісто. Тісто скачайте в кулю, накрийте тканиною і залиште на 20 хвилин.

Охолоджений маргарин порубати з борошном, перемішайте.

Тісто розкачати в пласт товщиною 1 см.

Дві третини покрийте розм'якшеним маслом.

Потім несмазанние частиною тіста накрийте одну третину змащеного маслом тесту, а зверху накрийте рештою змащеного тесту. Посипавши тісто мукою, охолоджуйте його 30-40 хвилин. Таким чином виходить два шари масла і три шари тіста.

Пласт розгорніть на 180 °, посипте борошном і знову розкотіть до товщини 1 см.

Складіть пласт вчетверо, підвертаючи спочатку краю до середини, а потім згортаючи навпіл. Посипте тісто мукою і охолодіть 30 хвилин.

Потім тісто знову розкачайте і складіть вчетверо, потім складіть навпіл. Посипте борошном і охолодіть. Тісто розкачати.

Ізюм промийте і замочіть на 30 хвилин у холодній воді. Воду злийте, додайте еремчек і перемішайте.

Готове тісто розкачати в пласт товщиною 3-5 мм. Наріжте на 2 сочня у вигляді прямокутників.

На один сочень покладіть начинку з еремчека з родзинками.

За допомогою спеціального валика зробіть прорізи в залишається соковитим.

Викладіть сочень поверх начинки, з'єднайте краї і випікайте до готовності при 200-220 ° С приблизно 15-20 хвилин.

При подачі остигле виріб посипте цукровою пудрою.

Приємного апетиту.
Ви будете першим хто оцінить цей рецепт.
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Запіканка фруктова
Картопляні молочні хлібці
Тісто листкове 2
Кокосові кекси
Компот із чорносливу кураги та родзинок
Печиво " Гусячі лапки"
Бісквітний пиріг з гречаної муки
Кекс " Святковий"
Яблучне пюре зі збитими вершками
Узвар 2
Кекс з яблуками
Баба ромова 2
Новорічні пампушки
Сластьон 2
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: