Пиріг пісочний з масляно-яблучним кремом



Тип: Солодкі пироги, паски

Пиріг пісочний з масляно-яблучним кремом


Інгредієнти:
борошно пшеничне - 1 1/2 склянки
молоко - 2 ст. ложки
яйце - 1 шт.
маргарин - 100 г
сода питна - 1 щіпка
оцет 3%-й - 1/2 ч. ложки
цукор - 1/2 склянки
Для крему:
масло вершкове - 200 г
молоко згущене - 1/2 банки
пудра цукрова - 2 ст. ложки
яблука - 3-4 шт.
кориця мелена - 1 щіпка

Рецепт:
Маргарин і цукор збийте міксером до отримання однорідної маси. Додайте в 2-3 прийоми охолоджене молоко, яйця, погашену оцтом соду і продовжуйте збивати ще протягом 10 хвилин. Додайте просіяне борошно і замісити тісто. Витримайте його на холоді 30 хвилин, потім розкотіть в 2 пласта. Випікайте на змащених маслом деках протягом 5-7 хвилин при 200-220 ° С, після чого охолодіть.

Тим часом приготуйте крем. Очищені від шкірки і насіння яблука натріть на тертці з великими отворами і проваріть з додаванням кориці протягом 10-15 хвилин, після чого охолодіть. Розм'якшене масло, цукрову пудру і згущене молоко збийте міксером до однорідної маси, потім з'єднайте з охолодженими увареним яблуками і ретельно перемішайте.

Готові охолоджені коржі обровнять до однакового розміру, з обрізків зробіть крихту. Змастіть коржі кремом, посипте крихтою.

Приємного апетиту.
Ви будете першим хто оцінить цей рецепт.
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Торт " Адміральський "
Яблучний пиріг на сирі
Бабушкін яблучний пиріг з корицею
Яблучний торт 2
Твороженний торт
Пиріг " Мрія "
Торт гарбузовий
Яблучний пиріг 6
Печиво " Гусячі лапки"
Кекс " Святковий"
Черемховий пиріг
Торт "Подих"
Тістечко з маком і сиром
Пряники шоколадні
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: