Пиріг яблучний



Тип: Солодкі пироги, паски

Пиріг яблучний


Інгредієнти:
яблука свіжі - 3-4 шт.
масло для змащування форми
борошно пшеничне - 160 г
цукор - 210 г
яйце - 3 шт.

Рецепт:
Яблука промийте, видаліть серцевину і наріжте тонкими скибочками. Покладіть в змащену маслом і посипану борошном форму.

Яйця розітріть і поступово додайте цукор, збивайте до тих пір, поки цукор не розчиниться. Всипте муку, швидко перемішайте і вилийте на яблука.

Випікайте при 210 ° С 20 хвилин.

Готовий пиріг викладете на блюдо і охолодіть.

Приємного апетиту.
Ви будете першим хто оцінить цей рецепт.
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Яблучний пиріг
Петербурзький яблучний пудинг
соложеники яблучний
Торт " Гість на порозі"
Яблучний пиріг " Катюша "
Морквяний рулет з яблуками
Яблучний пиріг з морозивом
Пекінські яблука
Оладки з яблуками
Яблучний торт з горіхами
Рулет з родзинками і курагою
Рулет з яблуками
Оладки 2
Цвєтаєвський яблучний пиріг
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: