Подушечки з грибами



Тип: Різні основні страви

Подушечки з грибами


Інгредієнти:
борошно - 300 г
сметана - 40 г
вершкове масло - 150 г
яйця - 2 шт.
сіль по смаку
Для начинки :
гриби свіжі - 200 г
цибуля - 2 головки
рослинне масло - 1 ст. ложка
сметана - 1 ч. ложка
вершкове масло - 20 г
сіль, перець чорний мелений за смаком

Рецепт:
Для начинки цибулю порубати, спассеровать на рослинному маслі, додати дрібно нарізані гриби ( сушені попередньо відварити ), перець, сіль, сметану, прогріти протягом 5 хвилин і охолодити.

Для тіста з борошна, 1 яйця, сметани, вершкового масла і солі замісити тісто, потім розкачати його в пласт товщиною близько 5 мм і нарізати квадратами (4 × 4 см).

На половину квадратів з тіста покласти грибну начинку, краї квадратів змастити яйцем, накрити рештою квадратами. Викласти подушечки на деко, змастити яйцем, збризнути розтопленим вершковим маслом і випікати 15 хвилин (перші 7 хвилин духовку відкривати не можна)

Окремо можна подати грибний бульйон.

Приємного апетиту.
Ви будете першим хто оцінить цей рецепт.
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Картопляне суфле з грибами
Риба запечена з грибами
Млинці фаршировані
Торт із млинців з грибами
Піца з грибами 4
Блінчатий пиріг з грибами
Кнедлики - рогалики
Штрудли - Зеленяка
Швидкий пиріг з бараниною
Риба 120
"Чудо-тортик"
Кіш з ковбасою
"Кульки" з грибним соусом
Курник 6
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: