Пікантна стерлядь з морськими гребінцями



Тип: Страви з риби та морепродуктів

Пікантна стерлядь з морськими гребінцями


Інгредієнти:
стерлядь - 400 г
морський гребінець - 70 г
вино біле - 1/2 склянки
сік лимонний - 1 ст. ложка і для соусу - 2 ст. ложки
базилік
авокадо - 1 шт.
сіль - за смаком
манго консервоване - 50 г
сік манговий - 1/2 склянки
вершки густі - 2 ст. ложки
цукор - до смаку
оцет бальзаміко - 1 ст. ложка
масло оливкове - 2 ст. ложки

Рецепт:
Стерлядь обробити на ланки, злегка відбийте, посоліть, збризніть лимонним соком, вистелити листям базиліка, зверху покладіть обсмажених на олії і тушкованих з додаванням вина морських гребінців, скрутіть рулетиком і запікайте в духовці до готовності.

Авокадо очистити, нарізати шматочками і збризніть оцтом бальзаміко.

Для соусу манго протріть, додайте лимонний і манговий соки, вершки, цукор, доведіть до кипіння.

На тарілку викладіть рулетик з стерляді, поруч віялом укладіть часточки авокадо, полийте соусом і оформите базиліком.

Автор рецепта:

Гардте МАКСИМ, м. Челябінськ, ресторан «Пори року» готелю «Вікторія», кухар

У книзі « Мільйон меню кращих кулінарів Росії »кількість інгредієнтів не вказано.

Приємного апетиту.
Ви будете першим хто оцінить цей рецепт.
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Морська фантазія
Гребінці мариновані в олії з пряними
Салат з авокадо з креветками
Стерлядь запечена з цибулею -пореєм
Стерлядь фарширована грибами
Бермудський трикутник
Стерлядь з гребінцями в соусі
Кальмари "Морська фантазія"
Мус з перцю з соусом з базиліка
Риба з овочами 2
Шашлик вегетаріанський
Салат з маринованої індичкою
Салат з авокадо і манго з гранатів
Салат c ківі і манго
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: