Піца



Кухня: Італійська кухня
Тип: Піца

Піца


Інгредієнти:
борошно пшеничне - 750 г
дріжджі - 40 г
сіль
томат - пюре - 500 г
креветки варені очіщенине - 350 г
горошок зелений заморожений - 100 г
печериці - 150 г
анчоуси - 160 г
оливки, фаршировані перцем - 1 стакан
сир тертий - 300 г
помідори - 2 шт.
материнка
масло рослинне - 2 ст. ложки

Рецепт:
Печериці наріжте скибочками. Помідори обшпарте, очистіть від шкірки і наріжте кружечками. Оливки наріжте колечками. Анчоуси обробити на філе. Материнку дрібно порубаєте.

Із зазначених борошна, дріжджів і солі з додаванням 2,5 склянки води замісити тісто і дайте йому підійти, потім обімніть і дайте ще раз піднятися. Розкотіть тісто у вигляді кола, високо загорніть краї і покладіть на лист, змащений маслом. Збризніть тісто маслом, змастіть густим шаром томатного пюре, посоліть і посипте материнкою. Зверху покладіть хрест- навхрест філе анчоусів, між ними укладете печериці, помідори, оливки, креветки і відталий горошок. Зверху посипте сиром.

Випікайте в розігрітій духовці 20 хвилин, після чого відразу подавайте.

Приємного апетиту.
Ви будете першим хто оцінить цей рецепт.
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Осетрина в томаті
Фарширований баклажан 2
Фаршировані баклажани 3
Гаряча закуска " Дорадо а- ля рус"
Картопляна піца 2
Фаршировані баклажани 5
Фаршировані баклажани 8
Піца " Пінокіо "
Фаршировані баклажани 11
Фаршировані баклажани 14
Фаршировані баклажани 17
Фаршировані баклажани 20
Запіканка з креветками
Пиріг - суфле з курчати
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: