Піца з печінкою і капустою



Тип: Піца

Піца з печінкою і капустою


Інгредієнти:
тісто листкове (див. рец. «Прісне листкове тісто») - 500 г
печінка куряча - 300 г
цибуля ріпчаста - 3 головки
часник - 3 зубчики
масло рослинне - 4 ст. ложки
яйце для начинки - 1 шт. і для заливки - 2 шт.
кетчуп гострий - 4 ст. ложки
сіль
молоко - 2 склянки
сир твердий - 100 г
морква - 3 шт.
майонез - 2 ст. ложки
борошно пшеничне - 2 склянки

Рецепт:
Печінка обсмажте з 1 столовою ложкою розігрітого масла, охолодіть, наріжте тонкими скибочками. Капусту нашаткуйте шашками, обсмажте до м'якості, додавши 2 столові ложки масла. Дрібно рубані лук і часник спассеруйте в маслі, що залишилося, з'єднайте з капустою, посоліть, додайте яйце, перемішайте.

Муку просійте. Моркву натріть на дрібній тертці, сир - на крупній тертці. Яйця збийте з молоком і майонезом, додайте моркву, сир, борошно, перемішайте до однорідної консистенції.

Листкове тісто розкачайте, укласти на деко, попередньо сбризнутий холодною водою. Тісто змастіть кетчупом, укладіть печінку, посоліть, зверху викладіть капусту з цибулею. Рівномірно розподіліть заливку по всій поверхні піци.

Випікайте в духовці протягом 25 хвилин при 220 ° С. При подачі наріжте на порції.

Приємного апетиту.
Ви будете першим хто оцінить цей рецепт.
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Піца з овочами
Піца "Сонечко"
Рулет з печінки
Рулет листковий з м'ясом
Піца з тунцем
Торт з печінки
Закуска з яєць і паштету
Сирні квадратики з шинкою
Торт печінковий 2
"Курник"
Бутерброди " Мрія холостяка "
Торт з печінки 2
Помідори з фаршем з баранини
Піца домашня
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: