Риба маринована 4



Тип: Холодні закуски з рибою

Риба маринована 4


Інгредієнти:
риба - 200 г філе
цибуля ріпчаста - 2 головки
мигдаль смажений рубаний - 1 ч. ложка
масло вершкове - 2 год. ложки
Для маринаду :
оцет винний - 3 ст. ложки
масло рослинне - 2 ст. ложки
томатна паста - 1 ч. ложка
цукор - 1 ч. ложка
лавровий лист - 1 шт.
перець чорний і червоний мелений, сіль за смаком

Рецепт:
рибу нарізати скибочками і припустіть в підсоленій воді.

Для маринаду оцет з'єднайте з рослинним маслом, сіллю, перцем, лавровим листом, томатом і цукром, прокип'ятіть та охолодіть.

У приготований маринад покладіть скибочки риби, посипте їх частиною цибулі, нарізаного кільцями. Залиште на 8-10 годин.

Подавайте рибу, оформивши залишилися луком і мигдалем.

Приємного апетиту.
Ви будете першим хто оцінить цей рецепт.
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Риба тушкована в томаті з овочами
Бігус з риби
Риба в білому маринаді
Риба під маринадом з томатом
Риба маринована
Риба маринована 2
Риба маринована 3
Риба маринована 5
Риба маринована 6
Риба маринована 7
Лук маринований 5
Борщ з рибою і квасолею
Пиріг з нирками
" Фарширований лук"
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: