Рижики мариновані


1 ням ням
Тип: консервування грибів

Рижики мариновані


Інгредієнти:
рижики - 1 кг
Для маринаду :
вода - 2 / 3 склянки
лимонна кислота - 1 / 5 ч. ложки
сіль - 1 ч. ложка

Рецепт:
Приготувати маринад, покласти в нього підготовлені гриби і варити 15 хвилин. Потім гриби перекласти у підготовлені банки. Маринад процідити і залити в банки, банки прикрити кришками і стерилізувати ½ л банки - 65 хвилин, 1 л банки - 85 хвилин. Банки закатати гарячими і охолодити при кімнатній температурі.
Приємного апетиту.
відмінно
  1
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Мус ананасовий
Желе багатошарове 3
Вареники з капустою і грибами 2
Мус ананасовий 2
Латка Каргопольського
Вареники з рижиками
Баклава з горіхами
Кольорова капуста маринована
Маринований горошок
Рижики солоні
Сушені абрикоси
Гриби стерилізовані в розсолі
Суп із чорниці з галушками
Салат з перцю з гарбузом і базиліком
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: