Рисові млинці " Нем "



Кухня: В'єтнамська кухня
Тип: Млинці, млинчики, оладки

Рисові млинці


Інгредієнти:
пиво - 1 стакан
рисовий папір - 20 аркушів
рослинне масло для фритюру
Для соусу :
вода - 100 мл
часник товчений - 1 зубчик
цукор - 1 ст. ложка
сіль
перець червоний мелений
глютaмат натрію - 1 / 2 ч. ложки
Для начинки :
глютaмат натрію - 1 / 2 ч. ложки
свинина - 600 г
локшина в'єтнамська відварна - 200 г
паростки соєвих бобів - 250 г
кинза рубана - 1 пучок
морква рубана - 4 шт.
гриби деревні, подрібнені - 200 г
яйця - 2 шт.
зелений лук рубаний - 1 шт.

Рецепт:
Воду довести до кипіння і зняти з вогню. З'єднати воду з іншими інгредієнтами соусу, перемішати до розчинення цукру, остудити.

Гриби і локшину обдати окропом.

М'ясо подрібнити, змішати з іншими інгредієнтами і витримати протягом ½ години.

Листи рисового паперу вимочити в пиві. Потім розкласти на них невеликими порціями приготовлену начинку і сформовать конверти.

Обсмажити млинці в сильно розігрітій олії з усіх боків до утворення рум'яних скоринок.

Подавати млинці теплими, з приготовленим соусом.

Приємного апетиту.
Ви будете першим хто оцінить цей рецепт.
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Локшина з смаженим м'ясом
Салат 47
Салат 76
Салат 120
Салат 164
Салат 209
Салат 267
Куряча грудка з грибами
В'єтнамський рулетики з овочами
Смажений рис 2
Суп з яловичиною і локшиною
Свинина з крабами
Хрусткий салат
Овочевий суп з локшиною
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: