Розсольник домашній 3



Тип: розсольники, солянки

Розсольник домашній 3


Інгредієнти:
капуста білокачанна - 80 г
картопля - 2 шт.
морква - 1 / 2 шт.
цибуля ріпчаста - 1 / 2 шт.
огірок солоний - 1 шт.
рослинне масло - 2 ст. ложки
бульйон м'ясний - 4 склянки
сметана - 4 ст. ложки
сіль

Рецепт:
Капусту, моркву і цибулю нашаткуйте соломкою. Моркву і цибулю спассіруйте на маслі.

Огірок очистіть від шкірки і насіння і припустіть в невеликій кількості бульйону.

Картопля наріжте брусочками.

У киплячий бульйон покладіть капусту і картоплю, доведіть до кипіння і варіть при слабкому кипінні 5 хвилин. Додайте пасеровані коріння, припущені огірки і варіть до готовності. За 5 хвилин до закінчення варіння посоліть.

При подачі заправте прокипяченной сметанною, розлийте по тарілках. Можна додати шматочки відвареної яловичини.

На 4 порції: Білки - 8,3 г; Жири - 20,1 г; Вуглеводи - 76,3 г Енергетична цінність - 519 ккал

Приємного апетиту.
Ви будете першим хто оцінить цей рецепт.
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Суп селянський
Російська юшка
Щи зі свіжої капусти
Розсольник для дітей до 3- х років
Суп овочевий на м'ясному бульйоні
Салат картопляний з квашеною капустою
Суп селянський для дітей від 3 до 10 ле
Борщ з кольоровою капустою
Суп з морською капустою
Борщ з капустою квашеною і картоплею
Розсольник ленінградський з перловою крупою
Дієтичний салат
Вінегрет овочевий з квашеною капустою
Розсольник з грибами
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: