Рулет кручений




Рулет кручений


Інгредієнти:
тісто дріжджове - 1 кг
яйце - 1 шт.
мак - 1 ст. ложка
цукор - 2 ст. ложки
Для начинки:
мак - 1 стакан
крупа манна 'Увелка' - 1 ст. ложка
молоко - 1 1/4 склянки
маргарин - 2 ст. ложки
цукор - 1 склянка
насіння кмину - 1/4 ч. ложки
яйця - 3 шт.
борошно пшеничне - 1/2 склянки
сир - 300 г
масло вершкове - 25 г
горіхи волоські рубані - 2 ст. ложки
сіль - 2 щіпки

Рецепт:
Для макової начинки з'єднайте 1 стакан молока з маргарином, манною крупою, 1/2 склянки цукру, дрібкою солі і доведіть до кипіння. Додайте мак, кмин і дайте масі настоятися під кришкою 30 хвилин. Потім суміш охолодіть і введіть 1 збите яйце.

Для сирної начинки сир перемішайте з олією, що залишилися яйцями, цукром, молоком, борошном, горіхами і додайте дрібку солі.

Тісто розкачати в пласт товщиною 1 см і розділіть його на дві рівні частини. На одну викладіть макову начинку, на іншу-сирну і згорніть кожну рулетом. Рулети свейте один з одним, як мотузку, укладіть на змащене маслом деко, дайте расстояться 30 хвилин. Потім змастіть збитим яйцем, посипте цукром і маком.

Випікайте рулет 40-50 хвилин при 170 С.

При подачі наріжте рулет на порції.

Приємного апетиту.
Ви будете першим хто оцінить цей рецепт.
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Пиріг "Сімейний"
Абрикосово-маковий пиріг
Сирний пиріг з малиною
Пиріг "Строкатий"
Пиріг з сиром 4
Пиріг з сиром 6
Пиріжки з горіхами і маком
Пиріг з сиром 8
Пиріг з сиром 10
Пиріг з сиром 12
Пиріг з сиром 14
Веймарський цибульний пиріг
Чак-чак 2
Тістечко з маком і сиром
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: