Рулет із судака



Тип: Холодні закуски з рибою

Рулет із судака


Інгредієнти:
філе судака з шкірою без кісток - 500 г
цибуля ріпчаста - 1 головка
яйця варені - 2 шт.
молоко - 1 стакан
зелень петрушки - 1 пучок
борошно пшеничне - 2 ст. ложки
вершкове масло - 2 ст. ложки
рослинне масло - 3 ст. ложки
мускатний горіх мелений - 1 щіпка
перець чорний мелений
сіль

Рецепт:
1. Філе риби покладіть на дошку шкірою вниз і зріжте м'якоть з шкіри.

2. Лук порубати і спассеруйте на рослинному маслі.

3. Яйця і зелень петрушки порубаєте.

4. Філе пропустіть через м'ясорубку.

5. Для соусу борошно спассеруйте на вершковому маслі, влийте молоко, додайте мускатний горіх, сіль і варите соус до загусання.

6. Для фаршу подрібнене філе з'єднайте з пасерованою цибулею, рубаними яйцями, зеленню, молочним соусом, посоліть, поперчіть і перемішайте до отримання однорідної маси.

7. Фарш сформуйте у вигляді батона.

8. На фольгу покладіть шкіру риби, зверху - фарш, оберніть шкірою, потім фольгою.

9. Батон запікайте 30 хвилин при 200 ° С, охолодіть.

10. Батон звільніть від фольги, наріжте скибочками.

11. При подачі скибочки батона викладіть на блюдо.

Оформіть зеленню. Гарніруйте зеленим горошком і скибочками вареної моркви.

Приємного апетиту.
Ви будете першим хто оцінить цей рецепт.
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Рулет з шпинату
Тефтелі курячі
Зівью - пудіньш
Суп - пюре з копченою горбушею
Суп - пюре з цвітної капусти з фореллю
кнелі з щуки з овочевим соусом
Пиріг з морським мовою
Фаршировані цукіні 2
Помідори в клярі
Ковбаски з білого м'яса
Тріска 13
Філе глухаря в листковому тісті
Пастіціо
Пудинг з тріски
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: