Ріжки запечені з м'ясом у горщику



Тип: Страви з макаронних виробів

Ріжки запечені з м'ясом у горщику


Інгредієнти:
макаронні вироби ( ріжки ) - 200 г
філе яловичини - 150 г
цибуля - 1 / 2 шт.
морква - 1 шт.
вершкове масло - 1 ст. ложка
соняшникова олія - ​​1 ст. ложка
зелень, сіль - за смаком

Рецепт:
Макарони відварити із сіллю, воду злити, покласти вершкове масло і перемішати.

Яловичину і цибулю пропустити через м'ясорубку, моркву натерти на тертці.

М'ясо, цибулю і моркву обсмажити на олії 5 хвилин, постійно помішуючи. Додати 80 мл води і тушкувати ще 7 хвилин.

З'єднати макарони і фарш, додати зелень за смаком, наповнити горщик і запікати в духовці при 180 ° С 20 хвилин.

Приємного апетиту.
Ви будете першим хто оцінить цей рецепт.
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Салат з копченої скумбрії з картоплею
Котлети з лосося 2
Макарони з лососем і шпинатом
Суп молочний з овочами та макаронами
Суп Віндзорського
Макарони з овочами дієтичні
Куряче рагу в листковому тісті
Суп - пюре з курки з вермішеллю
Зелені помідори з морквою і часником
" М'ясне диво"
Картопляні вегетаріанські котлети
Салат з макаронних виробів з кропом
Вінегрет з оселедцем 3
Пенне з соусом з тріски
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: