Салат з рибою холодного копчення



Кухня: Болгарська кухня
Тип: Салати з рибою

Салат з рибою холодного копчення


Інгредієнти:
риба холодного копчення - 200 г
капуста білокачанна - 200 г
морква - 1 шт.
перець солодкий - 1 шт.
цибулю ріпчасту маринований - 2 головки
горошок зелений консервований - 80 г
масло рослинне - 4 ст. ложки
оцет 3 %- й - 1 ст. ложка
зелень петрушки або кропу
сіль за смаком

Рецепт:
Капусту наріжте соломкою, заправте оцтом і прогрійте 1-2 хвилини, потім охолодіть.

Морква і перець очистите, наріжте тонкою соломкою, філе риби - скибочками.

З'єднайте підготовлені продукти, додайте нарізаний дрібними кубиками цибулю, зелений горошок, заправте маслом, сіллю і перемішайте.

При подачі оформите салат зеленню.

Приємного апетиту.
Ви будете першим хто оцінить цей рецепт.
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Салат з курки з капустою
Вінегрет з оселедцем
Бігус з риби
Риба в білому маринаді
Салат делікатесний
Салат дачний
Риба під майонезом 3
Салат з копченої риби з овочами
Салат "Рибний "
Рибні рулетики 4
Теплий овочевий салат з грибами
Суп "Царство Нептуна"
Вінегрет з оселедцем 2
" Фарширований лук"
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: