Салат картопляний з копченою рибою



Тип: Салати з рибою

Салат картопляний з копченою рибою


Інгредієнти:
риба копчена - 400 г філе
бекон - 100 г
масло вершкове - 200 г
яблука - 1 шт.
цибуля ріпчаста - 2 головки
цибуля зелена - 5-6 пір'я
зелень петрушки і естрагону - по 2 пучка
сік - 5 ст. ложок
оцет 3 %- ий - 4 ст. ложки
хрін тертий - 3 ст. ложки
масло рослинне - 3 ст. ложки
сік лимонний - 2 ст. ложки
цукор - 2 ч. ложки
перець чорний мелений
сіль
картопля відварна - 400 г

Рецепт:
Яблуко наріжте кубиками і збризніть лимонним соком. Охолоджений картоплю, ріпчасту цибулю, рибу і бекон наріжте кубиками.

Бекон і ріпчасту цибулю обсмажити на суміші рослинного і 2 столових ложок вершкового масла. Влийте оцет і яблучний сік, додайте цукор, сіль, перець, охолодіть і з'єднайте з картоплею, яблуком і рибою. Перед подачею посипте салат рубаними зеленою цибулею, петрушкою і естрагоном.

Залишилося вершкове масло збийте, змішайте з хріном і подайте разом з хлібом до салату.

Приємного апетиту.
Ви будете першим хто оцінить цей рецепт.
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Рибна юшка
Бігус з риби
Запечена риба з беконом
Салат "Русь "
Риба тушкована з хроном
Холодна закуска " Хуторок"
Салат зі смаженої риби
заячина з яблучним компотом
Запечена риба з беконом 2
Пряний минтай з картоплею
Салат " Впрок "
Салат з хрону і моркви з яблуками
Картопляний салат 21
Юшка з копченою рибою з Нової Англії
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: