Свинина в картопляної " лусці "



Кухня: Російська кухня
Тип: Страви з м'яса і субпродуктів

Свинина в картопляної


Інгредієнти:
окіст або вирізка свиняча - 4 порційних шматка
цибуля - 1 шт.
помідор - 1 шт.
картопля - 3 шт.
майонез
сир - 150 г
приправа типу ' вегета '

Рецепт:
Свинину нарізати порційними шматками і злегка відбити, трохи посипати приправою і укласти на змащений маслом деко, зверху на кожен шматочок покласти тонко нарізаний півкільцями лук, трохи майонезу. На майонез покласти кружечки помідора, посипати приправою.

Картфель помити, почистити і нарізати дуже тонкими прозорими кружечками і укладати на м'ясо так, щоб закрити і м'ясо і овочі і виглядало як луска. Змастити майонезом, посипати приправою і поставити в гарячу духовку на 25-35 хвилин.

Поки запікається м'ясо, натерти сир. Коли м'ясо пропечеться, а картопля стане золотистим, посипати сиром і поставити в духовку, щоб сир розплавився. Якщо є гриль, можна поставити під гриль, щоб вийшла апетитна скориночка.

Подавати блюдо з овочевим слати.

Приємного апетиту.
Ви будете першим хто оцінить цей рецепт.
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Овочеві канапе 2
Картопля 12
Картопля 18
Бутерброди " Казка "
Картопля 25
Картопля 32
Фондю лісника
Картопля 40
Юшка з фореллю
Салат "Коко - Шанель"
Кошики з начинкою
Тріска під шубою
Пиріг з овочами
Салат "Справжній полковник"
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: