Соус брусничний 2



Тип: Соуси

Соус брусничний 2


Інгредієнти:
сік брусничний - 500 г
крохмаль картопляний - 2 ст. ложки
брусниця - 150 г
цукор за смаком

Рецепт:
Сік процідіть, змішайте з цукром і доведіть суміш до кипіння. Крохмаль розведіть невеликою кількістю води, тонкою цівкою влийте в киплячу рідину, варіть на повільному вогні, помішуючи, до загусання.

З'єднайте соус з ягодами брусниці, охолодіть.

Приємного апетиту.
Ви будете першим хто оцінить цей рецепт.
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Грушевий салат з кремом з м'якого сиру
Салат з фореллю
Стерлядь припущена в настої листя Брусно
Медове желе зі смородиною і брусницею
Соус " Саламаат "
Соус брусничний
Стерлядь "Ароматна"
Десерт "Таємниця літа"
Пиріг " Робінзон Крузо "
Салат з яблук дині та гарбуза
Салат м'ясний з фруктами
Брусничний соус
брусничний- яблучний джем
Чорнично - брусничний компот
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: