Стерлядь з гребінцями в соусі



Тип: Гарячі закуски з морепродуктами

Стерлядь з гребінцями в соусі


Інгредієнти:
стерлядь - 240 г
морський гребінець - 80 г м'якоті
вершки густі - 6 ст. ложок і рідкі - 1/2 склянки
масло вершкове - 3 ст. ложки
вино біле - 3 ст. ложки
борошно пшеничне - 1 ст. ложка
часник - 1 зубчик
зелень петрушки - 5 г
корінь селери - 1 шт.
морква - 1/2 шт.
цибуля ріпчаста - 1/2 шт.
зелень кропу - 10 г
перець білий і рожевий, сіль, лавровий лист, фенхель, аніс, розмарин, чебрець сушені - за смаком

Рецепт:
Нарізані лук, моркву і кріп з'єднайте з частиною вина і масла, спеціями, залийте 1/2 склянки гарячої води, доведіть до кипіння. Варіть при слабкому кипінні 20 хвилин, процідіть. Оброблену стерлядь без шкіри наріжте скибочками, залийте овочевим відваром і припускають до готовності.

Гребінці, дрібно нарізані петрушку і часник обсмажуйте на маслі 15 секунд, потім влийте вино і випаруйте його. Додайте густі вершки, сіль і прогрівайте не більше хвилини.

Для млинчиків корінь селери почистіть і натріть на дрібній тертці, додайте рідкі вершки, сіль, борошно і перемішайте. На маслі, що залишилося посмажте невеликі млинці.

При подачі викладіть на блюдо шматочки риби, чергуючи з млинцями, поруч укладіть гребінці в соусі.

Автор рецепта:

Васильєв Олексій, м. Санкт-Петербург. Кухар. Місце роботи: ресторан «Лагуна», шеф-кухар.

Приємного апетиту.
Ви будете першим хто оцінить цей рецепт.
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Юшка зі стерляді або осетрини
Запіканка з морських гребінців
Жаб'ячі стегенця тушковані в соусі
Стерлядь запечена з цибулею -пореєм
Тартар з морепродуктів з овочами і
Філе стерляді з вершковим соусом
Пікантна стерлядь з морськими гребінцями
Стерлядь фарширована грибами
Макарони запечені з зеленню
Рибний суп 7
Рибний суп 10
Рибний суп 13
Рибний суп 16
Рибний суп 20
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: