Суп з пельменями



Кухня: Узбецька кухня
Тип: Супи різні

Суп з пельменями


Інгредієнти:
кістки яловичі - 500 г
цибуля ріпчаста - 2 шт.
помідори свіжі - 2 шт.
рослинне масло - 2 ст. ложки
вода - 6 склянок
кисляк - 1/2 склянки
зелень кропу - 1 пучок
лаврове листя - 2 шт.
перець чорний горошком - 5 шт.
перець духмяний - 3 горошини
гвоздика - 2 шт.
сіль за смаком
Для тіста:
борошно пшеничне - 500 г
яйце - 1 шт.
вода - 1/2 склянки
сіль - 1 ч. ложка
Для фаршу:
баранина або яловичина - 500 г
цибуля ріпчаста - 4 шт.
вода - 4 ст. ложки
часник - 1 головка
перець чорний мелений - 1/2 ч. ложки
сіль за смаком

Рецепт:
Кістки промити, залити холодною водою і варити протягом 2 годин, потім бульйон процідити.

Для фаршу м'ясо, часник і цибулю пропустити через м'ясорубку, додати воду, сіль, перець і перемішати.

З борошна, води, яйця і солі замісити тісто і залишити на 30-40 хвилин для вистоювання. Потім розкачати тісто в пласттолщіной в 1-2 мм, нарізати квадратиками (5x5 см), покласти на них фарш, згорнути з кута на кут і защипнути краю.

Цибулю нарізати півкільцями, помідори-часточками. Лук спассеровать з маслом до золотистого кольору, додати омідори або томатпасту, після чого влити бульйон і довести до кипіння. У киплячий бульйон опустити пельмені (чучвару), додати сіль і спеції і продовжувати варити суп при слабкому кипінні 5-7 хвилин, поки чучвару не спливе на поверхню.

Подати чучвару з бульйоном, заправити кислим молоком або сметаною, посипати дрібно нарізаною зеленню.

Приємного апетиту.
Ви будете першим хто оцінить цей рецепт.
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
мастави
Суп з капустою 2
Шурпа з макаронними виробами
Кіфт шурпа
Шурпа "Узбекистан"
Суюк - ош
Манчіза
Суп з фаршированим перцем
Суп з м'ясними фрикадельками
Суп з махаємо і рисом
Угра чучвару
Манти з м'ясом і джусай
Суп Кесмен
Бешбармак 2
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: