Суп - пюре з печінки


1 ням ням
Тип: Супи-пюре

Суп - пюре з печінки


Інгредієнти:
печінка яловича - 200 г
морква - 70 г
цибуля зелена - 60 г
борошно пшеничне - 40 г
масло вершкове - 50 г
молоко - 300 г
вода - 700 г
сіль

Рецепт:
Печінка, зачищену від плівки і проток, наріжте дрібними кубиками, обсмажити разом з дрібно нарізаними морквою і цибулею і тушкуйте до готовності в невеликій кількості води. Потім протріть через сито.

Муку обсмажте з маслом до жовтого кольору, злегка остудіть і розведіть молоком. З'єднайте з протертою печінкою, розведіть водою, посоліть, доведіть до кипіння і варіть 5-7 хвилин.

Окремо до супу можна подати грінки, нарізані дрібними кубиками.

Приємного апетиту.
відмінно
  1
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Паштет з яловичої печінки
Печінковий паштет
Піца з печінкою і капустою
Фаршироване філе курки під майонезом з жел
Паштет з сиру і печінки
Піджарка з печінки
Паштет з печінки 2
Бульйон з галушками
Печінковий паштет 2
Суп - пюре з печінки 2
Торт печінковий 2
Лазанья
Торт з печінки 2
Млинці "Маків цвіт"
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: