Суп - пюре з печінки 2



Тип: Супи-пюре

Суп - пюре з печінки 2


Інгредієнти:
печінка теляча або куряча - 200 г
морква - 1 шт.
корінь петрушки - 1 / 2 шт.
цибуля ріпчаста - 1 / 2 головки
масло вершкове - 3-4 ст. ложки
молоко - 1 / 4 склянки
яєчний жовток - 1 шт.
соус білий основний - 3 склянки

Рецепт:
Печінка наріжте дрібними кубиками, обсмажити разом з пасерованими корінням і цибулею, а потім припустіть до готовності. Готові продукти протріть через сито або подрібніть в блендері.

Білий готовий соус з'єднайте з протертою печінкою, ретельно розмішайте до утворення однорідної маси і прогрійте 5 хвилин, потім процідіть. Заправте суп сумішшю з яєчного жовтка, молока і масла.

Подавайте суп з грінками і дрібно нарізаною зеленню.

Приємного апетиту.
Ви будете першим хто оцінить цей рецепт.
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Рулетики з печінкою
Яйця фаршировані гусячою печінкою
Печінка 5
Суп картопляний з пікантними грінками
Печінка 9
Суп - пюре з риби та цибулі
Суп - пюре з риби з рисом
Печінка 13
Печінка 17
Печінка 21
Печінка 26
Печінка 35
Печінка 38
Лазанья
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: