Сідло кролика з соусом Морелло



Тип: Закуски холодні різні

Сідло кролика з соусом Морелло


Інгредієнти:
кролик ( сідло ) - 300 г
перець чорний мелений, сіль, ловровий лист до смаку
крупа перлова ' Увелка ' - 60 г
смородина червона - 30 г
ожина - 40 г
груші - 2 шт.
мед - 2 ст. ложки
вино біле - 1 / 2 склянки
шафран - 1 щіпка
вишня Морелло сушена - 20 г
вино червоне - 1 ст. ложка
кориця мелена - 1 / 2 ч. ложки
цедра і сік 1 лимона
цукор - 1 ст. ложка

Рецепт:
Сідло кролика натріть сіллю, перцем, подрібненим лавровим листом і маринуйте протягом доби. Загорніть у фольгу і запікайте 20 хвилин при 180 ° С.

Перлову крупу відваріть з додаванням шафрану.

Груші очистіть і припустіть в вині з медом.

Для соусу вишні замочіть на добу. Воду злийте. Ягоди наполовину залийте свіжою водою, додайте вино, корицю, цедру і варіть до розм'якшення ягід. Протріть, з'єднайте з відваром, заправте цукром і лимонним соком.

Подавайте, оформивши ягодами, грушею, соусом.



Автор рецепта:

Діда Юрій, м. Москва. Кухар VI розряду. Місце роботи : ресторан готелю філії « Сервісгазторг » ТОВ « Газторгпромбуд », бригадир - кухар.

Приємного апетиту.
Ви будете першим хто оцінить цей рецепт.
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Десерт із груш
Груші в червоному вині
Десерт "Шоколадні каннеллоні з кремом
" П'яні " груші
Пряник медовий з вишнями
Торт медяний з горіхами
Пиріг " Робінзон Крузо "
Салат ягідний
Груші під кленовим сиропом
Вівсяно - фруктовий пудинг
Коктейль " Ніжний "
Солодка запіканка з вишнею
Запіканка з вишнею і киселем
Качка під ягідним соусом
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: