Торт " Імператорський "



Тип: Торти

Торт


Інгредієнти:
борошно пшеничне - 2 склянки
яйце - 2 шт.
цукор - 1 склянка
масло вершкове - 50 г для тесту і 200 г - для крему
мед - 1 ст. ложка
сода - 1 / 2 ч. ложки
сіль - 1 щіпка
молоко згущене варене - 400 г
горішки кедрові - 1 1 / 2 склянки
шоколад - 100 г
цукати - 100 г
ягоди свіжі

Рецепт:
Яйця розітріть з цукром, додайте збите масло, мед, сіль, соду і прогрійте, помішуючи, до появи бульбашок. Зніміть з вогню, всипте борошно, замісити тісто. Розділіть його на 8 частин, кожну розкачати в корж і випікайте при 230 ° С до золотистого кольору. Охолодіть.

Для крему розм'якшене масло збийте зі згущеним молоком до утворення пишної маси.

Коржики укладіть один на одного, змащуючи кремом і пересипаючи горішками.

Оформіть торт цукатами, шматочками шоколаду, ягодами.

Приємного апетиту.
Ви будете першим хто оцінить цей рецепт.
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
пряник з бородінського хліба
Медовий пиріг
Тістечко з кремом
Ельзаський торт
Торт " Надія "
Домашній фруктовий пиріг
Кекси шоколадно -кавові
Кекси шоколадно -кавові 2
Лимонний каприз
Кекс " Сюрприз "
Морожений сирний торт 2
Торт " Ласунка "
Печиво " Гусячі лапки"
Пряники шоколадні
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: