Торт " Медовик " 2



Тип: Торти

Торт


Інгредієнти:
Для тіста:
борошно пшеничне - 1 1 / 2 склянки
яйце - 1 шт.
мед - 3 / 4 склянки
сода - 1 / 2 ч. ложки
Для крему:
вершкове масло - 250 г
цукрова пудра - 1 стакан
молоко - 2 склянки
борошно - 3 ст. ложки
сік і цедра терта 1 лимона
ківі - 2 шт.
апельсин - 1 шт.
мед - 1 ст. ложка

Рецепт:
Із зазначених інгредієнтів замісити круте тісто. Розділити тісто на чотири частини, розкачати коржі і випікати їх при 220 ° С 5-7 хвилин.

Масло збити. Борошно змішати з невеликою кількістю молока, додати цукрову пудру і прогріти на слабкому вогні до загусання, поступово вливаючи молоко, що залишилося і постійно помішуючи. Не припиняючи помішувати, крем охолодити, додати підготовлене масло, суміш ретельно збити, ввести лимонний сік і цедру.

Готові коржі змастити кремом, укласти один на інший. Верх і боки торта також покрити кремом. Торт оформити тонкими скибочками апельсина і ківі, полити злегка нагрітим медом.

Приємного апетиту.
Ви будете першим хто оцінить цей рецепт.
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Торт "Вінні-Пух"
Торт з чорносливом 3
Рулет " Сюрприз "
Кошики з морозивом 2
Кекс " Сюрприз "
пряник " Теремок "
Пиріжки " Скальцунья "
Торт "Фруктовий медовик "
Торт " Пікова дама"
Пиріжки
Медові кекси
Орехово - медовий торт
Торт "Для коханих"
Пряниковий будиночок
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: