Торт грушевий з морозивом і ожиною



Тип: Торти

Торт грушевий з морозивом і ожиною


Інгредієнти:
морозиво ванільне - 3 склянки
ожина - 1 1 / 2 склянки
груші - 2 шт.
сік 1 лимона
цукор - 3 ст. ложки
лікер грушевий - 2 ст. ложки
вершки густі - 1 стакан
ванільний цукор - 1 пакетик
печиво вершкове - 300 г
фісташки рубані - 2 ст. ложки

Рецепт:
Груші очистіть від шкірки і серцевини, наріжте, подрібніть в блендері, додавши лимонний сік, цукор і грушевий лікер.

Половину норми вершків з половиною пакетика ваніліну збийте в пишну піну. Трохи відтанула морозиво з'єднайте з грушевим пюре, поступово введіть збиті вершки.

В вистеленную фольгою форму покладіть в один шар вершкове печиво. Покрийте його невеликою кількістю ванільно - грушевого морозива, зверху викладіть частина ожини, потім знову трохи морозива і шар вершкового печива. Укладіть таким чином всі компоненти і поставте торт в морозильну камеру.

Перед подачею до столу залишилися вершки збийте з ваніліном.

Викладіть торт на блюдо, перекинувши форму, зніміть фольгу.

Оформіть торт збитими вершками і листочками м'яти.

Приємного апетиту.
Ви будете першим хто оцінить цей рецепт.
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Морожений сирний торт
ароматизований кольорова груша
Динний торт з лікером
Десерт " Ситцеве весілля"
Десерт " Лимонний крем з соусом"
Десерт з ожини
карамелізований ожина з вершками
Тарталетки з ожиною
Фондю шоколадне з грушами
Фондю " Сніжне "
Фондю з фруктово - ягідним сиропом
Смажені нектарини з фісташками
Шарлотка з полуницею
Полуничний торт "Маргарита"
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: