Торт з печінки 2


1 ням ням
Тип: Холодні закуски з м'ясом

Торт з печінки 2


Інгредієнти:
печінка яловича - 700 г
яйця - 2 шт.
молоко - 100 мл
борошно - 100 г
лук - 2-3 шт.
морква - 2-3 шт.
часник - 3 зубчики
майонез
рослинне масло
сіль
Для оформлення:
яйця варені - 3 шт.
помідори
зелень

Рецепт:
1) Лук дрібно покришити. Моркву натерти на середній терці.

2) Обсмажити цибулю на рослинній олії. Додати моркву, добре обсмажити. У майонез додати видавлений через чеснокодавку часник, перемішати.

3) Сиру печінку очистити від пленочки, пропустити через м'ясорубку. Додати яйця, добре перемішати. Додати молоко, перемішати. Потім додати борошно, посолити, перемішати.

5) На змащену маслом сковороді посмажити млинчики з двох сторін (смажити по 5 хвилин з кожного боку, на середньому вогні).

Щоб млинчики не ламалися, коли ви їх перевертаєте, раджу поступати таким чином: коли млинець посмажити з одного боку, він легко скотиться зі сковороди на тарілку, а з тарілки Ви його перевернете назад на сковороду і посмажити іншу сторону.

6) Змастити теплий млинець майонезом.

7) Викласти моркву з цибулею. Накрити наступним млинчиком.

Зібрати таким чином всі млинці. Прикрасити за смаком. Наприклад, боки прикрасити натертими на дрібній тертці білками, зверху посипати натертим на дрібній тертці жовтками.

Я ще зробила трояндочки з помідорів.

Приємного апетиту.
Ви будете першим хто оцінить цей рецепт.
Ваша оцінка:
Коментарі (1, 1 позитив., 0 негатив.):

09.02.2014 12:11:21
Надя !
Неплохо

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Піца з печінкою і капустою
Блінчатий пиріг 2
Торт печінковий
Помідори фаршировані печінкою
Лазанья
Рулет з лаваша з фаршированим омлетом
Манпар
Салат з печінки з квасолею
Печінковий торт
Блинная запіканка
Млинці з бараниною
Швидкий пиріг з бараниною
Помідори в клярі
Рулет з лаваша з курячими потрошками
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: