Торт з печінкового паштету



Кухня: Російська кухня
Тип: Закуски холодні різні

Торт з печінкового паштету


Інгредієнти:
печінка яловича - 700 г
масло вершкове - 150 г
шпик - 100 г
зелень петрушки - 60 г
цибуля ріпчаста - 1 головка
морква - 1 шт.
яйце варене - 1 шт.
бульйон - 2 склянки
сіль
перець чорний

Рецепт:
Печінка і шпик наріжте соломкою.

Лук, припущені моркву наріжте кубиками ( залиште трохи моркви для оформлення), підсмажте з шпиком до напівготовності. Додайте печінку, спеції, все обсмажити і пропустіть два рази через м'ясорубку, прогрійте, додайте 2 / 3 норми розм'якшеного вершкового масла, бульйон і перемішайте. Сформуйте масу у вигляді 3 коржів різного діаметру, викладіть у вигляді триярусного торта і змастіть розм'якшеним маслом.

Перед подачею оформите дрібно рубаними зеленню, яйцем, морквою і охолодіть.

Приємного апетиту.
Ви будете першим хто оцінить цей рецепт.
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Паштет з яловичої печінки
Рулетики з печінкою
Паштет з печінки
Паштет з птиці або дичини в тесті
Конвертики з паштетом
Печінка 5
Фаршироване філе курки під майонезом з жел
Печінка 9
Паштет з печінки 2
Печінка 13
Печінка 17
Печінка 21
Печінка 26
Печінка 35
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: