Торт печінковий 2



Тип: Страви з м'яса і субпродуктів

Торт печінковий 2


Інгредієнти:
печінка яловича - 500
цибуля ріпчаста - 2 головки
часник - 1 зубчик
морква - 2 шт.
молоко - 1 / 2 склянки
майонез - 1 / 2 склянки
яйце - 1 шт.
масло рослинне - 4 ст. ложки
майоран - 1 ч. ложка
перець чорний мелений, сіль за смаком

Рецепт:
1. Цибулю і моркву натріть на крупній тертці, з'єднайте з рубаним часником, обсмажте на частини масла.

2. Печінка пропустіть через м'ясорубку, додайте яйце, молоко, сіль, перець, майоран і збийте. Приготовлену масу невеликими порціями викладайте на сковороду, змащену маслом, і підсмажуйте млинці з двох сторін.

3. На деко, змащене маслом, укладете шарами, чергуючи, печінкові млинці і овочі, змащуючи кожен шар майонезом. Запікайте торт 15 хвилин при 180 ° С.

Перед подачею розріжте торт на порції.

Приємного апетиту.
Ви будете першим хто оцінить цей рецепт.
Ваша оцінка:
Коментарі (1, 1 позитив., 0 негатив.):

30.12.2013 00:31:42
!

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Піца з печінкою і капустою
Рулет з печінки
Салат з печінки " Королівський"
Торт з печінки
Закуска з яєць і паштету
Паштет з печінки 2
Салат з печінкою та овочами
Паштет з печінки 3
Паштет з печінки 4
Паштет з печінки 5
Паштет з печінки 6
Паштет з печінки 7
Свинина фарширована 3
Торт з печінки 2
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: