Тріска під шубою



Кухня: Латвійська кухня
Тип: Гарячі закуски з рибою

Тріска під шубою


Інгредієнти:
філе тріски
картопля варена
помідори
лук
сир
приправа для риби ' санта мария '
зелень
лук
майонез

Рецепт:
1. Викласти у форму ( помазані маслом ) для запікання обсмажені шматочки тріски.

2. Покласти на рибу багато обсмаженого лука.

3. Следущий шар, викласти кружальця вареної картоплі.

4. Далі викласти помідори кільцями.

5. Полити рясно майонезом.

6. Посипати приправою для риби.

7. Порубати зелень петрушки і кропу.

8. Потерти сир.

9. Відправити в духовку на 30 хвилин при темпіратуре 250 градусів.

10. Їсти до порожньої тарілочки.

Приємного апетиту.
Ви будете першим хто оцінить цей рецепт.
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Яловичина з помідорами
Рулет "Тріада"
Піца грибна
Сирний торт
Рибні крокети 2
Салат " Дамський каприз"
Найпростіша і завжди вдала піца
Салат " Сюрприз "
Золоте куряче філе
Свинина в картопляної " лусці "
Рулет м'ясний з сиром
Шашлички з курки
Курячий " дипломат"
Риба 121
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: