Тріска 12



Кухня: Бразильська кухня
Тип: Різні основні страви

Тріска 12


Інгредієнти:
філе тріски - 800 г
помідори, очищені від шкірки і насіння, нарізані скибочками - 2 шт.
солодкий перець червоний і жовтий - по 1 шт.
цибуля ріпчаста, дрібно нарізану - 1 головка
часник, дрібно нарізаний - 1 зубчик
вершки - 1 стакан
молоко кокосове - 4 склянки
зелень петрушки і зелену цибулю, подрібнені
рослинне масло - 4 ст. ложки
кмин
перець чорний мелений
сіль

Рецепт:
Для приготування соусу ріпчаста і зелена цибуля, часник, помідори, зелень петрушки, трохи кмину, чорний перець і сіль обсмажити на маслі.

Рибу швидко обсмажити без жиру, додати кокосове молоко і приготований соус, згасити, покласти нарізану смужками солодкий перець і тушкувати протягом ще 10 хвилин. В кінці приготування змішати з вершками.

Приємного апетиту.
Ви будете першим хто оцінить цей рецепт.
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Тріска в соусі з овочами
Саламіс
М'ясні кубики
Рибне плаття
Запечена риба з овочами
Курка в вершковому соусі з рисом по-іспанськи
Суп з чилі морепродуктами і копченою рибою
Гострий салат з шурраско
Тріска в горщику
Лангусти під соусом
Курча 47
Риба з тушкованою морквою
Пиріг "Щаслива ніч"
Пиріг картопляний з тріскою
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: