Фаршировані баклажани 22



Кухня: Італійська кухня
Тип: Страви з овочів

Фаршировані баклажани 22


Інгредієнти:
баклажани - 4 шт.
цибуля ріпчаста - 3 головки
помідори стиглі - 750 г
часник - 1-2 головки
шинка - 150 г
бринза подрібнена - 4 ст. ложки
рослинне масло - 1 / 2 склянки
сіль
перець чорний мелений
зелень петрушки
рослинне масло - 2 ст. ложки

Рецепт:
Баклажани промити і видалити стебла. Розрізати на дві половинки в довжину, вирізати серцевину, посолити і покласти розрізом вниз, щоб дати стекти гіркого соку.

Серцевину і цибулю дрібно нарізати і спассировать на частини рослинного масла. Додати дрібно нарізані шинку і часник, мелений чорний перець і рубану зелень петрушки. Зняти з вогню, добре перемішати і розкласти в підготовлені половинки баклажанів. Зверху посипати подрібненою бринзою.

Помідори дрібно нарізати, посолити, полити олією.

У чотири керамічні формочки розкласти приготовану помідорну масу. Зверху викласти баклажани.

Запікати в розігрітій духовці протягом 1:00.

Подати до столу з вареним рисом та салатом із солодкого перцю.

Приємного апетиту.
Ви будете першим хто оцінить цей рецепт.
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Баклажани фаршировані бринзою
Салат 19
Мусака овочева
Салат 40
"Мушлі" з бараниною
Салат 69
Салат 113
Перець фарширований бринзою 2
Салат 157
Тюфтельки в гніздах
Салат 202
Салат 260
Салат зі смажених баклажанів 2
Рулетики з баклажанів з шинкою
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: