Філе "Італійський каприз"



Кухня: Італійська кухня
Тип: Страви з птиці, дичини

Філе


Інгредієнти:
баклажани - 240 г
помідори - 2 шт.
масло рослинне - 1 ст. ложка
цибуля-порей - 30 г
сир моцарелла - 40 г
цукіні - 70 г
курка (філе) - 2 шт.
вино біле - 1/2 склянки
борошно пшеничне - 30 г
морський гребінець - 60 г м'якоті
соєвий соус - 1 ст. ложка
соус табаско - 3 краплі
перець солодкий - 1/2 шт.
бульйон курячий - 1/2 склянки
лимон
зелень
сіль
спеції

Рецепт:
200 г баклажанів і 1 помідор наріжте скибочками і обсмажте на олії.

На лист припущенного цибулі-порею викладіть обсмажені овочі, скибочки сиру, загорніть його рулетом.

Цукіні наріжте кружальцями, обшпарте окропом, укладіть на деко, зверху помістіть рулетики з овочами і запечіть.

Куряче філе обсмажте, додайте випарене вино, борошно і прогрійте. Потім покладіть морські гребінці, соєвий соус, соус Табаско, нарізаний кубиками солодкий перець, сіль, спеції, влийте бульйон і прогрійте.

При подачі на блюдо викладіть цукіні з овочами, навколо розкладіть морські гребінці та філе в соусі.

Декоруйте помідором, баклажаном і зеленню.



Автор рецепта:

КРАВЧУК ДМИТРО, м. Санкт-Петербург, ресторан «Царськосельський павільйон», шеф-кухар

У книзі «Мільйон меню кращих кулінарів Росії» кількість інгредієнтів не вказано.

Приємного апетиту.
Ви будете першим хто оцінить цей рецепт.
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Стерлядь запечена з цибулею -пореєм
Курка 6
Тартар з морепродуктів з овочами і
Креветки з баклажанами
Стейк зі свинини з овочами і блінчі
Каре з баранини з намистом із мід
Баранина "Палітра шеф-кухаря"
Банкетне блюдо "Стрічка часу"
Курка 13
Курка 23
Курка 34
Курка 46
Курка 59
Курка 72
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: