Шашлик - гриль



Тип: Страви з м'яса і субпродуктів

Шашлик - гриль


Інгредієнти:
баранина ( корейка на кістці ) - 1 кг
цибуля ріпчаста - 8-10 головок
лимон - 1 шт.
коньяк - 1-2 ст. ложки
кріп рубаний - 2 ст. ложки
кинза рубана - 3 ст. ложки
базилік рубаний - 3 ст. ложки
оцет виноградний - 1-2 ст. ложки
перець чорний мелений - 2 ч. ложки
перець духмяний мелений - 1 ч. ложка
гвоздика - 5 бутонів
сіль - 3 ч. ложки

Рецепт:
1. Баранячу корейку розріжте на шматки по ширині кістки, посоліть, посипте перцем і меленої гвоздикою, додайте сік і цедру лимона, натертий на тертці цибуля, коньяк, оцет і зелень, перемішайте і поставте в прохолодне місце.

2. Через 7-8 годин баранину обсмажте на решітці над розжареним вугіллям, змазуючи баранячим салом.

3. Подавайте шашлик - гриль відразу. В якості приправи подайте кетчуп, ткемалі або гранатовий соус.

4. Гарніром до шашлику можуть служити свіжі помідори, скибочки лимона, нарізаний кружечками ріпчаста цибуля, зелений лук, кінза, тархун.

Приємного апетиту.
Ви будете першим хто оцінить цей рецепт.
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Лобіо
Сідло баранчика в пряних травах
Банкетне блюдо " Дари півночі"
Баранина з базиліком
Шашлик 3
Шашлик 5
Шашлик 8
Шашлик 11
Шашлик 14
Шашлик 17
Морський рак зі спеціями
Шашлик 22
Закуска східна
Баранина припущена з гарніром
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: