Шашлик 22



Кухня: Російська кухня
Тип: Страви з м'яса і субпродуктів

Шашлик 22


Інгредієнти:
баранина (корейка) - 1 кг
Для маринаду:
цибуля - 8-10 шт.
коньяк - 1-2 ст. ложки
сіль - 3 ч. ложки
кріп рубаний - 2 ст. ложки
кинза рубана - 3 ст. ложки
базилік рубаний - 3 ст. ложки
перець чорний мелений - 2 ч. ложки
перець духмяний мелений - 1 ч. ложка
гвоздика - 5 бутонів
оцет виноград - 1-2 ст. ложки
лимон - 1 шт.

Рецепт:
Баранячу корейку розрубати на шматки по 25-30 г, посолити, посипати перцем і гвоздикою, додати сік лимона і лимонну цедру, ріпчаста цибуля, натертий на тертці, коньяк, оцет і зелень, перемішати і залишити в прохолодному місці. Через 7-8 годин шматки баранини нанизати на шампури по 5-6 шматків на кожен і обсмажувати, тримаючи їх над розжареним вугіллям і змащуючи баранячим салом.

Гарніром до шашлику можуть служити свіжі помідори, скибочки лимона, нарізаний кружечками ріпчаста цибуля, цибуля зелена, кінза, тархун, а також свіжі баклажани, надрізані, нашпиговані шматочками баранячого сала і обсмажені на шампурах.

Шашлик подають до столу на мангалах або в тарілках, не знімаючи з шампурів. В якості приправи рекомендується кетчуп, ткемалі або гранатовий соус.

Приємного апетиту.
Ви будете першим хто оцінить цей рецепт.
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Оселедець в маринаді
Баранина з базиліком
Шашлик 3
Шашлик 5
Шашлик 8
Шашлик 11
Шашлик 14
Шашлик 17
Котлета "Сюрприз"
Баранячий окіст запечений в пергаменті з лимонним рисом
Шашлик - гриль
Телятина запечена з овочами 2
Закуска східна
Баранина припущена з гарніром
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: