Шашлик 3



Тип: Страви з м'яса і субпродуктів

Шашлик 3


Інгредієнти:
баранина з нирками - 2 кг
курдючне сало - 500 г
Для маринаду:
цибуля ріпчаста - 10 головок, подрібнених і протертих
лимон - 1 шт.
коньяк або бренді - 2 ст. ложки
зелень кропу - 2 ст. ложки
кинза - 3 ст. ложки
зелень базиліка - 3 ст. ложки
перець чорний мелений - 2 ч. ложки
перець духмяний мелений - 1 ч. ложка
гвоздика мелена - 5 суцвіть
оцет виноградний - 2 ст. ложки

Рецепт:
Баранина повинна протомитися в маринаді 8:00 в скляній, фарфоровій або емальованому посуді. Для смаження шашлику найкраще використовувати дубові сучки з додаванням ялівцю. М'ясо на шампури потрібно нанизувати, чергуючи з шматочками курдючного сала, щоб шашлик вийшов соковитим. Можна починати смажити м'ясо тільки коли дрова прогорять до вугілля. Шматки Карського шашлику дуже великі і смажаться вони повільно. У той час як зверху м'ясо покриється димної рум'яною скоринкою і набере сік, всередині воно може бути сирим. Треба взяти великий ніж і зрізати зверху шматки зашарілася м'яса товщиною в півтора-два сантиметри, повертаючи рожен, як «шаурму».

Особливо гармоніює з червоним вином, кінзою, базиліком та білим ніздрюватим пури.

Приємного апетиту.
Ви будете першим хто оцінить цей рецепт.
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Банкетне блюдо " Дари півночі"
Оселедець в маринаді
Шашлик 5
Шашлик 8
Шашлик 11
Шашлик 14
Шашлик 17
Баранина з кроповим соусом
Шашлик 22
Суп з пельменями
Баранячий окіст запечений в пергаменті з лимонним рисом
Шашлик - гриль
Баранина припущена з гарніром
Шашлик 28
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: