Щи зелені



Тип: Щи, борщі

Щи зелені


Інгредієнти:
шпинат - 600 г
щавель - 270 г
картопля - 400 г
корінь петрушки - 80 г
цибуля ріпчаста - 80 г
цибуля зелена - 80 г
маргарин - 50 г
яйце - 2 шт.
сметана - 100 г
зелень - 120 г
бульйон або вода - 1,6 л
сіль
перець
лавровий лист

Рецепт:
шпинат і щавель перебирають, обрізають живці і припускають окремо, щоб зберегти їх зелений колір: шпинат з невеликою кількістю води, а щавель - у власному соку. Готові овочі протирають разом з соком.

Петрушку, ріпчаста і зелена цибуля очищають і дрібно ріжуть. Петрушку і ріпчасту цибулю пасерують на маргарині без зміни кольору 5-7 хвилин, додають зелений лук і прогрівають ще 2-3 хвилини.

Картопля очищають і ріжуть кубиками з ребром в 1 см.

У киплячий бульйон закладають картоплю, доводять до кипіння і варять 15 хвилин, потім додають пасеровані овочі, протерті шпинат і щавель. Варять ще 10-15 хвилин, заправляють спеціями, доводять до кипіння і настоюють 15 хвилин на краю плити при закритій кришці.

При подачі в борщ кладуть половинки круто звареного яйця, сметану і посипають рубаною зеленню.

Приємного апетиту.
Ви будете першим хто оцінить цей рецепт.
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Розсольник 2
Щи зелені 2
Розсольник 4
Розсольник 6
Розсольник 8
Розсольник 10
Розсольник 12
Борщ літній з рибою
Розсольник 14
Розсольник 15
Зелені щи
Щи зі шпинатом
Щи зелені з яйцем
Литовський картопляний суп- пюре
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: