Щи зелені з яйцем



Тип: Щи, борщі

Щи зелені з яйцем


Інгредієнти:
щавель - 6-7 листочків
бульйон або вода - 3 склянки
шпинат - 100 г
картопля - 2 шт.
цибуля ріпчаста рубаний і зелений - по 1 ст. ложці
маргарин столовий - 1 ст. ложка
яйце - 1 шт.
сметана - 2 ст. ложки
сіль
лавровий лист
перець горошком
зелень петрушки або кропу

Рецепт:
Перебраний, промитий і нарізаний щавель припустіть в закритому посуді до готовності, періодично помішуючи, протріть гарячим. Підготовлений таким же чином шпинат припустіть до готовності в невеликій кількості води (1/5-1/3 від кількості шпинату) і також протріть гарячим разом з рідиною. Лук спассеруйте на маргарині. Наприкінці пасерування додайте тонко нарізаний зелений лук і продовжуйте пасерувати ще 3-5 хвилин.

У киплячий бульйон (воду) покладіть нарізану великими кубиками або часточками картоплю і варіть до напівготовності. Потім додайте пасеровану цибулю, протерті щавель і шпинат. Доведіть до кипіння і варіть близько 15 хвилин. За 5-10 хвилин до готовності додайте сіль, перець, лавровий лист.

При подачі в тарілку покладіть часточку вареного яйця, заправте щі сметаною і посипати подрібненою зеленню.

Приємного апетиту.
Ви будете першим хто оцінить цей рецепт.
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Розсольник 2
Щи зелені
Щи зелені 2
Щи зелені з яйцем холодні
Розсольник 4
Розсольник 6
Розсольник 8
Розсольник 10
Розсольник 12
Розсольник 14
Розсольник 15
Щи зі шпинатом
Щи зелені холодні
Литовський картопляний суп- пюре
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: