Щи зелені 2



Тип: Щи, борщі

Щи зелені 2


Інгредієнти:
цибуля ріпчаста - 15 г
цибуля- порей - 25 г
корінь петрушки - 30 г
картопля - 150 г
щавель - 50 г
шпинат - 80 г
масло вершкове - 10 г
розсіл огірковий - 60 мл
бульйон м'ясний ( рец. « м'ясний бульйон» або « м'ясний бульйон швидкого приготування» ) - 350 мл
сметана 20 % -й жирності - 15 г
сіль - 1 г
зелень петрушки - 5 г

Рецепт:
Корінь петрушки, ріпчасту цибулю і порей нарізати соломкою і припустити з додаванням масла.

Щавель і шпинат нарізати і припустити окремо в частині бульйону, покласти в киплячий бульйон.

Картоплю нарізати часточками або брусочками, довести до кипіння, додати припущені коріння з цибулею, проварити 10 хвилин. Після цього влити огірковий розсіл, покласти припущені щавель і шпинат, посолити і довести до готовності.

При подачі посипати щи подрібненою зеленню і заправити сметаною.

Вихід: 500/ 15 р.

Білки - 4,2 г, жири - 10,2 г, вуглеводи - 30,6 г.

Калорійність - 208, 0 ккал.

Примітка : на дієту № 8 готувати борщ без солі.

Приємного апетиту.
Ви будете першим хто оцінить цей рецепт.
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Розсольник 2
Щи зелені
Розсольник 4
Розсольник 6
Розсольник 8
Розсольник 10
Розсольник 12
Борщ літній з рибою
Розсольник 14
Розсольник 15
Щи зі шпинатом
Розсольник з потрошками
Розсольник ленінградський
Щи зелені з яйцем
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: