Щи ледачі



Тип: Закуски холодні різні

Щи ледачі


Інгредієнти:
вода - 3 л
гриби сухі - 2 ст. ложки
картопля - 5 шт.
цибуля ріпчаста - 1 головка
корінь петрушки - 1 шт
морква - 1 шт
томатна паста - 2 ст. ложки
масло рослинне - 6 ст. ложок
борошно пшеничне - 2 ст. ложки
зелень
сіль
лавровий лист
капуста білокачанна свіжа - 1 / 2 качана

Рецепт:
Гриби промийте і замочіть в холодній воді на 3:00. Набряклі гриби знову промийте, а воду, в якій вони замочували, процідіть і варіть їх у ній же без солі до готовності.

Капусту наріжте квадратиками, картоплю - великими кубиками, залийте грибним бульйоном, додайте нарізані соломкою коріння і варіть до напівготовності.

Томат -пасту обсмажте на олії з цибулею, нарізаною кубиками, і борошном при помішуванні, охолодіть і розведіть холодним грибним бульйоном, в суп введіть обсмажену цибулю. Додайте нарізані, обсмажені в олії гриби і варите ще 10 хвилин. Заправте сіллю, лавровим листом.

Перед подачею посипте зеленню.

Приємного апетиту.
Ви будете першим хто оцінить цей рецепт.
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Борщ полтавський
Борщ полтавський 2
Юшка куряча
Борщ з грибами і чорносливом
Щи з квашеної капусти з грибами 2
Капусняк запорізький 2
Щи ледачі 2
Щи з квашеної капусти з грибами 3
Борщ з грибами і чорносливом 2
Борщ з грибами 3
Суп з капустою
Щи "Багаті"
Щи ледачі з грибами
Суп грибний з чорносливом 2
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: