Юшка з копченою рибою з Нової Англії



Тип: Супи різні

Юшка з копченою рибою з Нової Англії


Інгредієнти:
бекон - 170 г
оливкова олія - ​​1 ст. ложка
цибуля ріпчаста, нарізану кільцями - 4 1/2 склянки
борошно - 2 ст. ложки
бульйон курячий - 3 склянки
чебрець сушений - 1-2 ч. ложки
лаврове листя - 2 шт.
* з молюсків тавро - 1 стакан
біле вино або вермут - 1 / 2 склянки
картопля червоний дрібний, нарізаний тонкими ккружочкамі - 3-4 склянки
сіль
перець чорний мелений
морський окунь копчений - 680 г
риба біла (хек, тілапія, тріска) - 450 г
устриці без раковин (за бажанням) - 12-24 шт.
зелень петрушки

Рецепт:
Бекон наріжте скибочками, а потім квадратами зі стороною 2,5 см.

Обсмажте бекон на маслі на слабкому вогні, поки не розтопиться весь жир, але не доводячи до утворення хрусткої скоринки. Потім додайте цибулю і смажте на слабкому вогні 7-10 хвилин, помішуючи, доки цибуля злегка не підрум'яниться.

Всипте борошно, добре перемішайте і смажте ще 2 хвилини. Влийте прогрітий бульйон, додайте чебрець і лавровий лист, ретельно перемішайте, щоб уникнути утворення грудочок борошна. Потім влийте рідину з тавро і вино, розмішайте. Варіть суп, накривши кришкою, на слабкому вогні 10-15 хвилин.

Потім додайте картоплю і варіть до його готовності, не допускаючи розварювання. Посоліть, поперчіть.

Копчену і свіжу рибу наріжте кубиками, покладіть в юшку і варіть до готовності.

Якщо у приготуванні використовуються устриці, додайте їх в готову юшку, розмішайте і варіть 30 секунд.

Оформіть юшку петрушкою і відразу подавайте.

Приємного апетиту.
Ви будете першим хто оцінить цей рецепт.
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Ризотто з буряком
Біла риба з чилі
Морський окунь з молюсками
Суп рибний 4
Суп з кукурудзи з морепродуктами
Суп з морепродуктів з базиліком
Суп з курячої печінки з бантиками
Запечені ніжки баранчика
Юшка з копченим морським окунем і гребінцями
Ризотто з копченими мідіями
Курка з різотто
Зимовий суп - королівське козід
Курча в провині
Качка з ароматними травами
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: