Яблучне пюре зі збитими вершками



Тип: Муси, самбуки, суфле

Яблучне пюре зі збитими вершками


Інгредієнти:
яблуко - 1-2 шт.
вершки 30-й жирності - 1 ст. ложка
цукор - 1 ст. ложка
пудра цукрова - 1 ч. ложка
кислота лимонна - 2 г

Рецепт:
Яблука промийте, розріжте на чотири частини і видаліть серцевину, потім залийте невеликою кількістю гарячої води, додайте лимонну кислоту і припустіть до готовності ( антонівські яблука краще запекти в духовці). Після цього яблука протріть, додайте цукровий пісок і прогрійте отримане пюре при безперервному помішуванні до загусання.

Охолоджене пюре викладіть гіркою в вазочки, зверху з кондитерського мішка або з паперової трубочки випустіть збиті вершки, змішані з цукровою пудрою.

Приємного апетиту.
Ви будете першим хто оцінить цей рецепт.
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Запіканка фруктова
Ром -баба з шоколадного мусу
Чорнослив фарширований яблуками
Пиріг листковий з еремчеком і родзинками
Пюре з чорносливу зі збитими вершками
Печиво " Гусячі лапки"
Пудинг сухарний зі сметаною
Желе з журавлини чорноплідної горобини або смородини
Бісквіт " Королівський"
Чіз - кейк без випічки з йогуртом
Узвар 2
Кекс з яблуками
Торт з житнього хліба
Ягоди з вершками 2
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: