Яблучний пиріг



Тип: Солодкі пироги, паски

Яблучний пиріг


Інгредієнти:
яблука свіжі - 3-4 шт.
борошно пшеничне - 160 г
цукор - 220 г
яйце - 3 шт.
масло - для змазування форми

Рецепт:
Яблука промивають, видаляють серцевину і нарізують тонкими скибочками. Укладають в змащену маслом і посипану борошном форму.

Яйця розтирають і, поступово додаючи цукор, збивають до розчинення цукру. В кінці всипають борошно, швидко перемішують і виливають на яблука.

Випікають 20 хвилин при 210 ° С.

Готовий пиріг викладають на блюдо і охолоджують.

Приємного апетиту.
Ви будете першим хто оцінить цей рецепт.
Ваша оцінка:
Коментарі (0, 0 позитив., 0 негатив.):

Ваше ім'я
відгук
коментар



Джерело: coolrecepti


Схожі рецепти:
Пиріг яблучний
Петербурзький яблучний пудинг
соложеники яблучний
Торт " Гість на порозі"
Яблучний пиріг " Катюша "
Морквяний рулет з яблуками
Яблучний пиріг з морозивом
Пекінські яблука
Оладки з яблуками
Яблучний торт з горіхами
Рулет з родзинками і курагою
Рулет з яблуками
Оладки 2
Цвєтаєвський яблучний пиріг
Головна сторінка

Національні кухні

Всі рецепти: